Praktiske opplysninger - Triatlon Gjølgavatnet

Søk
Gå til innhold

Hovedmeny:

Praktiske opplysninger

Om Løpet

Tidsskjema

Tidspunkt

Aktivitet

Kommentar

10.00 - 12.00

Start Trim

 

12.30

Start Junior

 

13.00

Start Hovedklasse

 

ca 15.00

Start Miniviking

 Starttidspunkt avhengig av siste løper i hovedløp
 

Premieutdeling

 

Bil og transport av sykkel
All parkering skjer i hovedsak på stadionområdet. Følg anvisninger fra parkeringsvaktene. Erfaringsmessig blir det fort mange biler. Reis gjerne flere sammen. DU kan også parkere gratis på Tjønnstua og Svartvatnet. Alternativ parkering av hensyn til føreforhold publiseres på vår facebookside.

Det er liten plass i vekslingssonen mellom sykling og løping, derfor ønsker vi ikke trafikk i dette området når løpet er i gang. 
Skal du følge en løper, kjør ut i god tid og plasser bilen slik at den ikke er til hinder for andre. 

Det er også svært begrenset med snuplass i vekslingssonen. Derfor tilbyr vi returtransport av alle sykler. Dersom hjelmen festes forsvarlig til sykkelen blir også denne med tilbake. Våre funksjonærer har ikke kapasitet til å håndtere briller, sko, klær osv. Fest dette til sykkelen i en pose og vi sørger for at også dette blir med tilbake. Det er mange sykler, så vennligst ha tålmodighet hvis din ikke kommer med første pulje. 

Transporten er skånsom og vi har ingen tilbakemeldinger på at sykler har blitt skadet. Er du allikevel skeptisk til fremmed transport av din sykkel, spør etter rødt bånd når du henter ditt startnummer. Fest båndet på setepinnen, slik at det er godt synlig. Sykkelen blir da liggende igjen og du henter den selv etter løpet.


Fasiliteter
Triathlon Gjølgavatnet er et utearrangement som har bestilt godt vær i lang tid framover. Til tross for dette, kan det være lurt å ta med litt ekstra klær hvis været er så som så når du drar hjemmefra. På stadion finnes toaletter. Vi har ikke dusj, men du kan gjerne ta et forfriskende bad i Gjølgavatnet etter målgang.

I kiosken får du kjøpt kaffe og kaker, is og brus. Litt utpå dagen, etter målgang, kan du også få kjøpt grillmat og rømmegrøt.


 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen