Route66USA - bakgrunn - Triatlon Gjølgavatnet

Søk
Gå til innhold

Hovedmeny:

Route66USA - bakgrunn

VOKST OPP VED GJØLGAVATNET:

GRUNNLEGGER VOKST OPP VED GJØLGAVATNET: Detaljer om premien får du ved å kontakte oss i www.route66usa.info på telefon 90667074. Firmaet har siden 2007 vært verdens største Route 66 firma, og er grunnlagt av nordmannen Arve Stallvik. Som forøvrig har vokst opp nettopp ved Gjølgavatnet.

VERDENS VAKRESTE EVENTYR: Triatlon Gjølgavatnet er Fosens vakreste eventyr, ihvertfall for alle ved Gjølgavatnet. Vi tar deg med på verdens vakreste eventyr, ut av Fosen og ut i den store verden, på verdensberømte ROUTE 66 USA, der du får se åtte stater, tre tidssoner, og nesten 4500 kilometer med alt det beste i USA.

ÅRETS STORE NYHET: Alle som deltar på Triatlon Gjølgavatnet i tidtakerklassene både i 2019 og 2020 kan nå vinne gratis tur på Route 66 USA - En 20 dagers reise tvers gjennom hele Amerika - verdi over 25 000 kroner. Du vinner en passasjertur der du får gratis reise og opphold i hele 20 dager i USA. Oppgraderinger og justeringer med fly, hotell og kjøretøy kan gjøres slik du selv ønsker, og du velger mellom bil, buss og Harley-Davidson på en reise i mai/juni i 2021 med to norske reiseledere.  Detaljer fås ved å kontakte www.route66usa.info

ALLE KAN VINNE: Det viktigste er ikke å vinne, men å delta - både på Triatlon Gjølgavatnet og på Route 66 i USA. Vinneren trekkes ut rett etter at alle har kommet i mål i 2020, og alle som har deltatt både i 2019 eller 2020 er med i trekningen.

ROUTE 66 USA- DEN VERDENSBERØMTE REISEN: Dette er kjent som verdens beste og mest berømte kjøretur, og her slipper du å bruke muskelkraft: Derimot kan du bruke musklene under panseret på muskel-bilen Mustang. På denne turen kan man velge mellom cabriolet/åpen amerikansk bil, stor lukket amerikansk bil, splitter ny Harley-Davidson eller buss.

SE DET EKTE AMERIKA: Du får oppleve HOLLYWOOD, LAS VEGAS, GRAND CANYON, COWBOY-RANCHER & INDIANER-RESERVAT. Alt det du drømte om da du som liten gutt lekte cowboy og indianer, rundt Gjølgavatnet, eller andre steder på Fosen. Skal på på bare en reise i løpet av livet, er det denne turen du skal unne deg. Du finner all info her: www.route66usa.info
Intervju Fosna-Folket
Intervju Norwegian magasinet
Hovedpremie 2019/2020


DELTA PÅ GJØLGA TRIATLON
VINN GRATIS ROUTE 66 TUR!
 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen